www.iled.com
ONLINE ALIŞVERİŞ
İLKER ELEKTRONIK KADIN SPORCULARIN YANINDA!
27 MAYIS 2022
İLKER ELEKTRONIK KADIN SPORCULARIN YANINDA!

LED aydınlatma sektörünün öncülerinden İlker Elektronik sporculara verdiği destekle kurumsal duruşunu desteklemeye devam ediyor. Çalışanları ve iş ortaklıklarıyla ile oluşturduğu ekosistem ile topluma, ülkemize ve sporculara destek olmayı şiar edinen marka Türkiye’nin tek solo yelken sporcusu Başak Mireli’nin Türkiye Turu Rekoru denemesinin de ana sponsorluğunu yapıyor.

Toplumsal gelişimde sporun kritik önem taşıdığının farkındalığıyla yola çıkan İlker Elektronik, yelken sporuna verdiği desteği hem markalarına hem de spora yapılan bir yatırım olarak görüyor. Kendisi de yelken sevdalısı olan İlker Aracıkan ‘Odak noktamız yelken sporunun ülkemizdeki gelişiminin ivme kazanması, özellikle de kadın sporcuların yelken sporunda elde ettikleri başarıların artması’ diyor.

Deniz Özgürlüktür, Çağdaşlıktır, Uygarlıktır.
İlker Elektronik ana sponsorluğunda Haziran 2022’de Yelkenle Türkiye Turu Rekoru’nu kırmak için Hopa’dan tek başına yola çıkacak Başak Mireli, hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Hopa – İskenderun arasındaki 1.500 millik rotayı yelken gücü ile tek başına, hiç durmadan ve motor kullanmadan tamamlayacak olan sporcu bu turun sonunda bunu gerçekleştirebilen ilk kadın yelkenci olacak.
Solo Türkiye Turu’nun bir kadın sporcu tarafından tamamlanmasının önemine dikkat çeken İlker Aracıkan, Türkiye Turu Rekoru’nu ‘Türkiye sahil şeridinin tanıtımı için önemli bir fırsat ve yelkencilerimize cesaret ve güç verecek bir organizasyon’ olarak tanımlıyor.

Kadın Sporcuların Yanında Olmaya Devam Ediyoruz.
Sürdürülebilirlik vizyonu çerçevesinde iş yerinde cinsiyet eşitliğine odaklanan ve kadın istihdamının artırılması yolunda adımlar atan marka, eşitlik temelinde kadın sporculara verdiği destekle hedeflerini güçlendiriyor. Bu bakış açısıyla yelken sporunda kadınları destekleyen İlker Elektronik kadın sporcuların başarılarının desteklenmesi ve sporda toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına ayrıca önem veriyor. ‘Kadın sporcular için kaynak yaratmalı ve mevcut sporcularımızın gelecek nesiller için rol model olmasını sağlamalıyız’ diyen İlker Aracıkan ‘Umarım yelken sporuna ve Başak Mireli’ye verdiğimiz destek kız çocuklarımıza ve genç kızlarımıza da ilham olacak ve kadınlarımızın denizlerimizde çoğalmasının önünü açacak’ diyerek verdikleri desteğin önemini vurguluyor.